Den Haag,
25
januari
2017
|
18:30
Europe/Amsterdam

Nieuwe campagne 'Het Gewoontedier' is nu live!

We zijn van start gegaan met een nieuwe campagne op radio, tv en social media. Met ons thema ‘Zo maakt geld gelukkig’ gaan we vertellen hoe we met geld duurzame vooruitgang kunnen stimuleren. Zo willen we heel Nederland overtuigen van het feit dat de keuze voor ASN Bank een hele logische is.

Want hoe meer mensen we meekrijgen, hoe groter onze impact op een duurzamere maatschappij is. In deze eerste tv-commercial speelt het Gewoontedier de hoofdrol. Waarom zit hij eigenlijk bij zijn huidige bank? Was dat wel een bewuste keuze? En wat doet zijn huidige bank nou eigenlijk precies? Gelukkig realiseert het Gewoontedier zich dat verandering soms nodig is om de wereld te houden zoals die is. Zo maakt geld gelukkig.

Wat vind jij van onze commercial met het Gewoontedier? We zijn benieuwd!

Bekijk hier de commercial:

Reacties 1 - 20 (410)
Bedankt voor uw bericht.
jane
11
March
2017
Het is natuurlijk niet het doel van de reclame, maar ik word er zo blij van!
Zoufy
23
February
2017
Wollige video. Waarom geen echte gezichten die daadwerkelijk een stuk bos omleggen voor geld? Huppelende Henk Bleeker-achtige bv die zn kind de waarheid gaat laten zien. Nou nee ook niet zo maar K vind deze animatie niet "stricking" genoeg....wel tijdloos en lief.
Menno
23
February
2017
Gaat precies over mij! Ik had hem nog niet eens gezien, maar ik ben een maandje terug van "een bank die niet zo goed is voor de natuur" overgestapt naar ASN. Herkenbaar verhaal dus!
lukas
23
February
2017
Mensen waarvoor het bedoeld is worden op een bepaalde manier neergezet - weet niet of dat goed werkt. Boodschap natuurlijk wel positief.
P. Dirker
23
February
2017
een goed, fris en duidelijk filmpje
J. van der Veldt/Riek van der Veldt
23
February
2017
leuk voor kinderen maar voor volwassenen kinderachtig.
Angelique Lagarde
23
February
2017
Een krachtige reclame die duidelijk maakt dat het er niet alleen om gaat waar je zelf je geld aan uitgeeft, maar ook wat een bank met jouw geld doet.
Co van Drie
22
February
2017
Ik vind hem leuk en grappig, hij pakt me wel maar ik heb me ook over de commercial verbaasd. In mijn werk zet ik mij in voor duurzaam bosbeheer. In de ecologie is het inmiddels een wijd verspreide opvatting dat alles altijd stroomt en dat de wereld juist niet blijft zoals hij is maar dat hij altijd in ontwikkeling is. De commercial zou wat mij betreft veel sterker zijn als het gewoontedier zich realiseerd dat verandering van zijn eigen gedrag soms nodig is om de wereld zich duurzaam verder te kunnen laten ontwikkelen.
anneke haaksema
22
February
2017
ik vind hem wat kinderachtig, ben al jaren trouw bij deze bank! En promoot hem waar dat kan.
o.a.j. faassen
22
February
2017
erg leuk..creatief ook...boodschap met een duidelijke knipoog, spreekt mij wel aan!!
Jan Verboort
22
February
2017
Héél leuk filmpje! Prima! Alles voor een betere wereld.
Doeko Cornelissen
21
February
2017
Animatie is geweldig, maar dat vind ik als liefhebber altijd... Gewoontedier heeft net iets meer uitstraling dan de 'sokpop' van Artis (, die ook heel leuk is, maar in mijn ogen uitstraling mist)! Jammer dat de (strop)das de schuld krijgt, hoop niet dat veel dassen nu in een strop eindigen....:-(( De eekhoorn kan nog wel wat uitgebreid worden, dat is tenslotte 'ons' (lees ASN-)beeldmerk en ASN eigenste mascotte :-))
Angelika Pelczar
21
February
2017
P.S. Helaas zitten veel mensen in mijn omgeving vast aan hun bank omdat ze daar een hypotheek hebben :(
Gerard F Martens
21
February
2017
Je kunt naast je huidige rekening er ook een bij deze bank openen; we betalen alleen de hypotheekrente met onze ING-rekening. Ze eisen wel dat je minstens 30 mutaties met hun rekening doet per maand, maar daar kunnen ze weinig aan doen, lijkt mij.
Angelika Pelczar
21
February
2017
Ja, hij is en leuk en grappig en informatief :) Graag nog meer van dit soort spotjes, bijvoorbeeld over de bonussen die andere banken uitkeren, de monopolies die ze creëren, het feit dat ze geen belasting betalen (wellicht een goed idee voor de ASN bank: een vrijwillige belastingafdracht) en andere minder gunstige effecten.
Ron
21
February
2017
leuke reclame met een goede boodschap!
Chantal
20
February
2017
Deze reclame heeft er mede voor gezorgd dat we nu klant zijn van ASN
silly goose
20
February
2017
Helemaal in onze stijl, superleuk!!
de vogel
20
February
2017
commercial die blijft hangen doordat hij grappig is en een duidelijke boodschap geeft. kom los van je patroon, denk na, wat wil je dat er met je spaargeld gebeurt..
Frances Verheij
19
February
2017
Superleuk en treffend! Heel mooi gedaan. ALs ik nog niet bankierde bij de ASN zou ik het meteen doen.
Peter
19
February
2017
erg suf en kinderachtig
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws