Den Haag,
31
augustus
2016
|
09:25
Europe/Amsterdam

MorgenVandaag en Into the Great Wide Open slaan de handen ineen

MorgenVandaag+Seek+The+Light

In het eerste weekend van september vindt op Vlieland het bijzondere muziekfestival Into the Great Wide Open plaats. Een paar weken later op zaterdag 24 september presenteert de ASN Bank het duurzaamheidsfestival MorgenVandaag in de Metaalkathedraal in Utrecht. De organisaties van beide evenementen slaan nu de handen ineen, om op zowel MorgenVandaag als Into the Great Wide Open een mooi gecombineerd programma neer te zetten.

Ferry Roseboom, mede-organisator van Into The Great Wide Open: “Een mooie en logische samenwerking, onze organisaties vinden elkaar in een gezamenlijk denkbeeld over een leefbare wereld en een duurzame toekomst. Dat zit bij zowel ITGWO als MorgenVandaag in het DNA”.

Andre Kragtwijk, hoofd Marketing en Communicatie bij de ASN Bank: “Het bundelen van onze krachten is een mooie stap. Samen versterken en inspireren we elkaar. Dit resulteert in een innovatief en verrassend programma op zowel ITGWO als MorgenVandaag."

Een stukje MorgenVandaag op Into the Great Wide Open…
Op zondagochtend 4 september presenteert de ASN Bank op Vlieland het programmaonderdeel Seek the Light. Onder begeleiding van woordkunstenaar Akwasi luisteren we een bijzondere denkers en doeners, auteurs en artiesten, wereldverbeteraars en muzikanten. Mensen die hardop durven te dromen over de wereld van morgen. Zij bestijgen het podium en laten nieuwe perspectieven zien die hun zoektocht naar of de uitdagingen voor de toekomst illustreren.

…en andersom
ITGWO staat bekend om haar verrassende programmering op het gebied van kunst en muziek. Het festival werkt daarom op 24 september met een aantal artiesten mee aan het Verhalenpodium van MorgenVandaag. Zowel dichters, singer-songwriters en ander aanstormend talent zullen het podium bestijgen.In de komende weken worden op Morgen-Vandaag.nl en Intothegreatwideopen.nl meer inhoudelijke details over de programma’s bekend gemaakt.

Over Into the Great Wide OpenInto The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Naast muziek bestaat het programma uit beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten, verrassende randprogrammering en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Over MorgenVandaag
De naam MorgenVandaag geeft kort de missie van de ASN Bank weer: de keuzes van vandaag voor de rechtvaardige, duurzame wereld van morgen. MorgenVandaag is een jaarlijks duurzaamheidsfestival voor klanten en andere geïnteresseerden. Tijdens MorgenVandaag worden onderwerpen besproken die iedereen met een maatschappelijke betrokkenheid aan het hart gaan. Het programma biedt de keuze uit lezingen, debatten, exposities, interviews, panelgesprekken, en muziek. MorgenVandaag is volgeboekt, het is dus niet meer mogelijk u aan te melden.

Contactpersoon
photo:Britt Enthoven
Britt Enthoven
Communicatieadviseur
070-3569347
/
06-20613617
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws